Menu

19/10/2020

TREND ALERT | Back to black!

You can never go wrong with black

Classy. Tijdloos. Zwart is een all time favorite kleur in de mode wereld. Zo kan je zwart met vrijwel alles combineren, doordat het een mooie neutrale kleur is. Zwart met een matte of glanzende finish, het mag en kan allemaal! Shop nu de mooiste trendy zwarte tassen bij Van Os! 

 

Little black bag

Je kent ze wel, kleine zwarte crossbodytasjes die bij elke outfit passen en jouw outfit bovendien een extra boost geven! Een zwart tasje kan casual gebruikt worden, maar kan ook gemakkelijk als party bag of glamour bag gebruikt worden. De mogelijkheden zijn oneindig, een echt must have item in jouw kledingkast! Wij hebben onze favoriete ‘little black bags’ speciaal voor jou uitgelicht:

                   

 

Stoer en stijlvol. Zwarte rugtassen voor hem!

Met een rugtas kan je nooit verkeerd gaan. Zo heb je professionele rugtassen voor werk, casual rugtassen voor alledaagse activiteiten en zelfs rugtassen voor op reis. Een populaire kleur voor rugtassen is en blijft zwart, doordat deze kleur neutraal en stoer oogt. Benieuwd naar de stoerste zwarte rugtassen voor hem? Check ze snel hieronder!

 

                 

 

Keep matching your black items!

Hoe tof is het als je jouw zwarte tas kan matchen met een prachtige zwarte portemonnee?  Doordat zwart een mooie klassieke kleur is kan je jouw portemonnee heel lang gebruiken zonder dat dit item uit de mode gaat. Onze favoriete portemonnees zie je hieronder:

 

             


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt